top of page

Asunto Oy Tuusulan Kenraali

Syksyllä 2022 valmistuva Asunto Oy Tuusulan Kenraali yhdistää ympäristöä kunnioittavan arkkitehtuurin moderneihin huoneistoihin ja tilaratkaisuihin. Kerrostalo tarjoaa huoneistokokoja aina yksiöistä perheasuntoihin ja ikkunoista avautuva kaunis puistonäkymä takaa viihtyvyyden.

Kohteen asunnot ovat nykyaikaisesti varusteltuja Puustellin keittiöillä ja Electroluxin kodinkoneilla. Kaikki asunnossa käytettävät materiaalit saat itse valita monipuolisesta valikoimastamme.

Hyrylän varuskunta-alueen omaleimainen historia ja upea luonto tekevät paikasta houkuttelevan kohteen, joka on sijainniltaan erinomainen. Helsingin ytimeen matkustaa puolessa tunnissa, lentokentälle ehtii autolla vartissa eikä Keravan rautatieasema ole kuin kolmen kilometrin päässä. Hyrylässä palvelut kaupoista terveyskeskukseen ovat noin kilometrin päässä, koulu ja päiväkoti lähes yhtä lähellä. Muutaman sadan metrin päästä löytyy uimahalli sekä suosittu urheilukeskus, ja alueen hyvä lenkkipolku- ja latuverkosto houkuttelee ulkoilemaan kaikkina vuodenaikoina.

Huonetyypit: 1h-3h+kt

Pinta-ala: 32 - 64,5 m²    

Arvioitu valmistuminen: 10/2022  

kenraalihq_1205.jpg

Hae asuntoa

Yhteyshenkilöt:

Mikko Jokinen 040 027 0937

mikko.jokinen@kompassikodit.fi

Taru Malinen 050 344 7874

taru.malinen@kompassikodit.fi

bottom of page