top of page

Oletko muuttamassa pois?

Joskus tulee aika, kun maisemat vaihtuvat syystä tai toisesta. Kerro meille muuttoaikeistasi, niin voimme mahdollisesti auttaa sinua löytämään uuden asunnon. Jos löydät uuden asuntosi toisia reittejä pitkin, niin annamme sinulle suositukset, mikäli asiat ovat sujuneet hyvin vuokrasuhteesi aikana. Suosituskirjettä voit käyttää uuden asunnon hankinnassa helpottamaan sen saamista.

 

Vuokrasopimuksen irtisanominen tulee tehdä aina kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen info@kompassikodit.fi

 

Ir­ti­sa­no­mi­sai­ka on huo­neen­vuok­ra­lain mu­kai­nen yk­si täy­si ka­len­te­ri­kuu­kau­si. Ir­ti­sa­no­mi­sai­ka las­ke­taan al­ka­vak­si sen ka­len­te­ri­kuu­kau­den vii­mei­ses­tä päi­väs­tä, jon­ka ai­ka­na asun­to ir­ti­sa­no­taan. Vuok­ra­suh­de päät­tyy siis ai­na ir­ti­sa­no­mis­ta seu­raa­van täy­den kuu­kau­den lop­puun.

Il­moi­tat­han meille ir­ti­sa­no­mi­ses­ta­si mah­dol­li­sim­man ajoissa, mie­lel­lään heti silloin kun tiedät muutostasi. Se aut­taa mei­tä asun­non vuok­raa­mi­ses­sa edel­leen.

Muuttosi jälkeen asunto tarkastetaan. Jos asiat ovat kunnossa ja kaikki avaimet on palautettu, niin vakuus palautetaan sinulle mahdollisimman pian poismuutosta.
 

Asunnon avaintenluovutus tapahtuu pääsääntöisesti viimeistään kuun viimeisenä päivänä, kello 15 mennessä. Jos tahdot luovuttaa avaimesi jo aiemmin, olethan tästä meihin yhteyksissä.
 

Olemme kiitollisia yhteistyöstä ja siitä, että asuit meillä!

bottom of page