top of page

Holiday Club Katinkulta, Vuokatti

Hinta sisältää loppusiivouksen liinavaatteet/pyyhkeet, autopaikan ja kahdelle henkilölle oikeuden kylpylän päivittäiseen käyttöön, sekä päivittäisen keilavuoron ja kuntosalin.

Lemmikit sallittu (lemmikkimaksu 35€ / vk).

Huoneiston saa käyttöön la klo 16 ja pois luovutus seuraavana la klo 12.

 

Erittäin hyvällä paikalla kylpylärakennuksen lähellä sijaitseva viihtyisä paritalohuoneisto 52m2 + yläkerta / parvi 18m2 yht. 70m2. Huoneisto on täydellisesti remontoitu muutamia vuosia sitten. Olohuone, täysin varusteltu koneellistettu keittiö, 1 makuuhuone, yläkerta / parvi, sauna, kylpyhuone, WC, takka ja terassi. Vuodepaikat neljälle (kaksi alakerran makuuhuoneen parisängyssä ja kaksi yläkerran / parven erillisissä vuoteissa.). Huoneistoon kuuluu vuodevaatteet ja pyyhkeet, pesukone ja kuivauskaappi, ilmalämpöpumppu, takka ja takkapuut, hiustenkuivaaja, imuri, silitysvälineet, tv, radio ja langaton internet yhteys.

 

Ihaile ja nauti keväästä ulkoillen, lasketellen ja hiihtäen Katinkullan upeissa maisemissa ja pulahda sen jälkeen kylpylän lämpimiin poreisiin. Katinkullan korkeatasoinen, tyylikäs ja monipuolinen kylpylä tarjoaa lomaviihdettä koko perheelle ympäri vuoden. Ravintoloita, Harmony Spa hoitola, superpark, megazone & lasten seikkailusaari ja hyvät harrastusmahdollisuudet (keilaus, kuntosali,  golfsimulaattori, tennis, squash, sulkapallo, sähly, pingis, lentopallo ...).

Hinnasto: viikko 16, 800,- /vko(vaihtopäivä lauantai 12.4 – 19.4.2025 )

Kuvat

Nuorgam00-1.jpeg

Vuokraa loma-asunto

Yhteyshenkilöt:

Mikko Jokinen 040 027 0937

mikko.jokinen@kompassikodit.fi

Nikke Jokinen 050 329 9220

nikke.jokinen@kompassikodit.fi

bottom of page